1/27/2013

Nail challenge !

 

 juu, oli tarkotus alottaa tää jo viime syksynä, mutta aattelin että tää ei välttämättä oliskaa sit niin kiva.. Ja tosiaan, jos tää alkaa mulle tuntuu semmoselta et pitää väkisin alkaa tekee jotai niin jätän sit kesken tai tauolle. Nyt tosiaan päivä yks, punaset kynnet: 
 Käytin ekaa kertaa Lumene Natural Code lakkaa, numero 6 Stand out. Sain kummilta joululahjaksi, on kyllä tosi hyvä ! jahups en ollu kuvausvaiheessa puhistanu näitä ylimenneitä.. ja päälle avon colortrend glitterlakka, tämäkin kiva. Jos laittaa useamman kerroksen, saa enemmän hileitä. Myös muutama Oriflamen kynsitimantti löytyy nimettömästä ja etusormesta. Samalla hyvästelen maailman melkein ihanimman kynsilakan, jonka heitin roskiin:
); goodbye. ++ mun piti viilata kynnet ihan lyhyiksi ku ne on ollu tosi huonokuntoset.. pitäs kai alkaa syömään naminami kalkkitabletteja muttaku hyi. :s Kynnet siis katkee jos yhtään koskee, vaikka olis kuinka lyhyinä.
Nyt oli siis pitkästä aikaa kynsipostaus, ja tiedoksi, että kamerassani on 300 kuvaa pelkästään Lumista, joten siitä varmaan postausta seuraavaksi :--D

♥: Henna.

2 kommenttia: