11/25/2013

FOR A MINUTE WE WERE UP, BUT THE NEXT WE WERE FALLING DOWN















 Käytii tosiaa lauantaina kaverin kaa jouluavajaisis, siel meniki melkee koko päivä, nää kuvat siis sieltä(: 
Tänää... mikä päivä nyt on ? tietokone väittää et maanantai, tuntuu kyl vähintää keskiviikolta.. sitä tää koeviikko teettää ku vkonloputki pitää vaa lukee :/

Perjantain matikankoe- ei mee ihan varmasti läpi. siihen tuli just ne pari tehtävää joita en osannu kotona vaikka kuin yritin. tänää oli uskonnon koe ja meni ihan hyvin, riippuu nyt iha vaa opettajasta kuin tiukka arvostelu esseissä ja millasesta tykkää(: ja jonyt osaan sanoo ettei huominen mantsan koe mee kovin hyvin, en oo lukenu siihen muuten ku tänään ja sit meni tänääki hermo ja äää alko ahistaa ni päätin et tähä loppu lukemine, en jaksa. että saa nyt nähdä miten menee .. toivottavasti hyvi :/ sit vaa torstain enkun kokeesee lukemaa ! 

okeiokei nyt on jankutettu ihan tarpeeksi koulusta. halusin vaa teidän kaikkie tietävän et tää viikko tulee olee ihan paras pppiiitkään aikaan, huolimatta kaikesta koulusta ! 
Huomenna nimittäi vähä hölläilyy, pääsen kattoo nälkäpeli 2, oon oottanu sitä ykkösestä asti ja ääää!! varaudutaan siis nenäliinoilla ja mahd. vähällä meikillä. 

Sit tooorstai... sitä oon oottanu !! sen päivän ohjelmaan kuuluu enkun kokeessa käynti, sit illalla reenit ja reenien jälkee MUN MUSULI TULEE TÄNNE ÄÄ en malta oottaa !  Sit sunnuntaihi nunnulin kaa kaikkea kivvaaa :3 

kertokaapa postausideoita nyt ku kerranki kirjottelu innostaa ?! Nyt lähen iltapalalle ja suihkuu, ehkä jos nukkuu hyvin ni aivoihin jää kaikki se vähäinenki mitä oon lukenu tänää 8)

♥: Henna

2 kommenttia:

  1. Mullaki huomen mantsan koe ja äääh iha pepustaaa :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepp):: onneks mulla oli vaa neljä koetta huh... ja matikkaki meni jopa läpi !!! :O

      Poista