1/25/2014

AND LIFE KEEPS MOVING ALL THE TIME












pakko myöntää että nyt ei tuu yhtää mieleen että miten mä alottaisin kirjottaa tätä postausta ni alotetaan nyt sitten vaikka näin, käyhän se tämäki.
tää viikko on ollu vähä sekava.. huonosti nukuttuja öitä, nauttimista omasta rauhasta, koeviikon hirvee alotus, reippailua ja laiskottelua öööh mitäs tästä nyt kertois ku ei mitää muistikuvaa oo.

oon oikeestaa vaan käyny koulussa, torstaina oli eka koe (pitkä matikka) ja perjantaina enkku. kumpikaa ei kyllä hyvin menny ni saa nyt nähä.. tääki päivä oli tarkotus lukee mutta ehkä puolen tunnin rankan keskittymisen jälkeen lopetin ku ei vaan ajatukset pysy kasassa nyt missään asiassa :'D

okei tää postaus on jo nyt ihan sekava.... korjasin just virheen tosta tekstistä: 'torstaina oli eka koe (matikkaa), ja torstaina toinen.' ....wut?

torstaina käväsin reeneissä, perjantaina tein suursiivouksen: järjestelin, imuroin, luutusin, moppasin, pesin jopa pesuhuoneen (oksettavaa, jätän sen tästä lähtien jonku muun hommaksi), kävin ruokakaupassa, tein ruokaa, ja sit illan kattelin tietokoneen ruutua. tänään tosiaan koitin lukea, ja katoin ceen peliä livearenasta. tässäpä tää päivä on menny, ihmeen nopeeta kyllä.

nyt alan lepuuttaa mun aivoja ku jouduin jo nii paljo vaivaa niitä tän tekstin kirjotuksee.. toivottavasti saitte jotai selvää. hyvät vkonloput kaikille !

♥: Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti