9/17/2014

ALL I KNOW IS THAT WE´LL NEVER REALLY BE ALONE.



Jheiii, moneskohan päivä sairaana ? En jaksa enää ees laskea. Oon ollu flunssassa kolme kertaa tän syksyn aikana, nyt viime viikonlopusta asti, kurkku ihan järkyttävän kipeä, nuha, hirviä yskä ja kaikkea. En jaksais just nyt, jjuuu oishan se kiva ku sais pitää muutaman vapaapäivän ja makoilla sängyssä, syödä ja kattoo leffoja, mutta ei. Kun mulla on pakko käydä koulussa, ens viikolla alkaa koeviikko, ppitäs jaksaa lukea ja opiskellakin ja reeneissäkin pitäs käydä, niin ei tämä sairastaminen tämmösessä kiireessä kivaa ole.
Jääkiekkokausi on kivasti alkanut, ekassa kotipelissä oltiin kaverin kans ja oli mahtava tunnelma, varsinki voiton jälkeen ! Kaikki pelit on tähän mennes voitettu ja samaa rataa jatketaa ;) 
En ole hirveästi mitään erikoista tehnyt, maanantain olin poissa koulusta kokonaan, tiistaina koulussa ja illalla kävin katsomassa nykytanssituntia, tänään en ollut liikuntatunnilla enkä tanssissa ollenkaan, balettiopettaja nimittäin käski jäädä kotiin nukkumaan. Huomenna jos selviäis jo harjoituksiin - ainakin katsomaan, ei nimittäin tän yskän kans paljo tanssita.
Hahahaa, kunnon vuodatusta tännekin välillä xd Tässä nyt ihan hirviä määrä ihan hirmu monipuolisia kuvia ahkera kuvaaja...





♥: Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti