9/01/2014

OH, SEPTEMBER IS HERE. HI.










Näin se syyskuu taas yllätti. Ja syysshoppailut !! Vielä pitäisi kengät, balettiasu ja -tossut, lenkkarit ja joku reenipaita hankkia, mutta enhän minä koskaan sieltä kaupasta löydä sitä mitä meen ettiin :'( Ehkä vielä joku päivä !

Viime viikko meni suht normaaliin tahtiin, vähän sairastelin siinä välissä ja perjantaina juhlittiin Iidan synttäreitä; vein sen kiinalaiseen ravintolaan syömään ja sen jälkee mun luona riehuttiin, tanssittiin, syötiin ihan liikaa ja katottiin leffoja myöhään yöhön. Mukavaa oli ! :-) Viikonloppu meni siivoillessa, pyykätessä, shoppaillessa, sairastellessa ja läksyjä tehden. Ja maanantai lähti hyvin käyntiin: nukuin kaks ja puol tuntia herätyksen ohi !! Mutta koulupäivän jälkeen pääsin viltin alle telkkarin ja läksykirjojen ääreen syömään roskaruokaa ;) päivä parani huomattavasti ! 

Perjantaina menen todennäköisesti viikonlopuksi Ouluun, pääsee sisaruksia, kamuja, sukulaisia ja mamiakin näkemään ! Ja ää mulla on varmaan tulossa ikäkriisi XD ei oo enää pitkästi mun synttäreihin mikä tarkottaa et vika vuosi alaikäsenä lähtee koht käyntiin. Onneksi synttärit on syyslomalla ni pääsee juhliin varmaan kolmessa kaupungissa eli about 5-6 kertaa :'D Viime vuodenkin puolesta ! 

♥: Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti